Apocalyptica oslaví dvacáté výročí alba "Plays Metallica By Four Cellos" jeho rozšířenou verzí a koncertním turné. Zastaví se i v Praze

10.05.2016 19:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

10. května 1996 vydali finští rockeři Apocalyptica svůj skvělý debut "Plays Metallica By Four Cellos". Instrumentální violoncellový rockový opus změnil pro léta budoucí podobu tvrdé muziky. Na oslavu dvacátého výročí vydání desky skupina v reedici vydá 22. července 2016 remasterované album se třemi bonusovými skladbami.

Apocalyptica plakát
© facebook interpreta
Toto nové vydání obohatí zcela nové/nikdy dosud nevydané instrumentální nahrávky "Battery", "Nothing Else Matters" a "Seek & Destroy". Album bude k dispozici na vinylu (na 2 LP) - poprvé za mnoho let.

Vydání "Plays Metallica By Four Cellos" nabídlo nový přístup k hitům nejslavnější metalové kapely, kterou svět poznal. A co víc, Apocalyptica vytvořila svůj vlastní žánr a položila základy kariéry, která trvá již dvacet let s dosud prodanými milióny desek a vyprodanými koncerty po celém světě.

Apocalyptica nadále zůstává do konce roku 2016 na turné na podporu svého dosud posledního alba "Shadowmaker" s koncerty v USA, Evropě, Austrálii a Jižní Americe. V roce 2017 se kapela vrátí se speciálními výročními koncerty na oslavu dvacátého výročí "Plays Metallica By Four Cellos". V České republice tuto show uvidíte 11. února v pražském Foru Karlín.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY