Ariana Grande se v singlu "Into You" vrací na taneční parket

09.05.2016 09:17 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

Náznaky nového alba Ariany Grande přicházejí pozvolna, leč pravidelně. Před pár dny zpěvačka představila fanouškům singl "Into You", se kterým nás s retro popem přenáší na počátek milénia.

Zatímco s "Dangerous Woman" se Ari odklonila od stylu, na který jsme si zvykli na jejím posledním albu "My Everything", do nové skladby vchází s notnou dávkou adrenalinu a hlásá, že rozhodně neztrácí kontakt se svou klubovou, taneční stránkou.

Na "Into You" se podílel Max Martin a výsledkem je chytlavost a silný zvuk, což není při současném vývoji zpěvačky překvapením. Co se textu týče, veršem "A little less conversation and a little more touch my body" se Ariana nadále oprošťuje od image dětské hvězdičky a znovu předstupuje před fanoušky svůdná a sexy.

Singl si víceméně odfajfkoval většinu políček na seznamu kritérií popovosti. Průměrnost okořenila interpretka vokálovými skoky, na kterých předvádí svůj značný rozsah. Na rozdíl od "Be Alright", jenž na moment zabrousil do prostředí house, je nový singl jasně naservírovaným klubovým kusem, jehož popový beat refrénu nažene masy na taneční parkety.

Již známý nový materiál se zatím singl od singlu liší, a tak se na nadcházejícím albu můžeme pravděpodobně těšit na eklektický taneční mix.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY