Justin Bieber se cítí jako zvířátko v ZOO

17.05.2016 11:01 - Karolína Stránská | foto: facebook interpreta

I přes nehynoucí lásku a obdiv milionů teenagerů po celém světě toho má Justin Bieber v poslední době plné zuby. Během svého "Purpose" turné se totiž prostřednictvím sociálních sítí stihl Kanaďan vyjádřit, že ruší veškerá placená setkání s fanoušky. Toto stanovisko nyní rozšířil o fakt, že se odmítá s nimi fotit na veřejnosti.

Dle zpěváka prý situace došla do bodu, kdy ho lidé ani nepozdraví a nepovažují za lidskou bytost. Díky onomu neformálnímu přístupu fanoušků se Bieber cítí jako zvíře v kleci a rád by si údajně zachoval svou příčetnost, o kterou již mnozí teenageři stihli přijít.

Ve svém příspěvku se také dotýká nároků, které si jeho příznivci na fotky uplatňují. Někteří tvrdí, že snímek na ulici by neměl být odepřen, pokud si fanoušek jeho album koupil. Dle mladého zpěváka má však člověk nárok pouze na to, za co zaplatil.

Zatímco ti nejvěrnější přispěchali vyjádřit svou empatii a pochopení, mnozí mu neváhali připomenout, že jsou to právě oni šílení Beliebeři prosící o fotku, díky kterým je na úspěšné světové tour a horních příčkách žebříčků.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY