Selena Gomez vystoupí poprvé v Praze

25.04.2016 01:33 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Administrátoři internetových kanálů jsou často rychlejší než promotéři, Evropané tak v noci z neděle na pondělí zčistajasna zjistili, že Revival Tour Seleny Gomez se podívá i na jejich kontinent. A co víc, přímo do Česka: zpěvačka vystoupí v pražské O2 areně 24. října 2016. Shodou náhod se pouhé dva týdny poté ve stejné hale představí Justin Bieber.

Na oficiálním webu Seleny, nejsledovanější celebrity na Instagramu, byly v tu dobu uvedená pouze americká a asijská data turné, v rámci oficiálního Bandsintown event kalendáře však bylo oznámeno kompletní evropské turné. V pondělí v 10 hodin ráno pak byla akce potvrzena domácím pořadatelem Live Nation. Evropská koncertní šňůra zahrnuje pouze dvě desítky zastávek, Česká republika tak může být za svůj vlastní termín hodně ráda.

Vstupenky za 1 190 až 1 590 Kč budou v prodeji od 27. dubna 10 hodin ráno přes fanklub zpěvačky a Live Nation klub, předprodej pro všechny pak začne 29. dubna v 9:00 skrz Ticketportal. V USA začíná Revival Tour již příští týden a specialitou je možnost zakoupit lístky do kotle integrovaného okolo pódia samotného. Tamějšími předskokany jsou DNCE a Bea Miller, v Evropě zatím doprovodní interpreti nebyli oznámeni.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY