Rihanna je v klipu k "Needed Me" surová a bez slitování

21.04.2016 09:00 - Jiří Macenauer | foto: facebook interpreta

Vizuál pro třetí singl "Needed Me" z desky "ANTI" je na světě a jestli někdo čekal, že další video se obejde bez toho, aby se zpěvačka nepochlubila svými vnady nebo snad si párkrát nepotáhla z jointa, je na omylu. Klip se nese v klasickém stylu Rihanny - peníze, zbraně, drahá auta a motorky. Dokonce dojde i na násilí.

"Needed Me", kterou produkoval DJ Mustard, je bezpochyby jednou z nejlepších skladeb z posledního alba. Text se soustředí na zpěvaččinu nezávislost ve vztahu. Svému partnerovi jasně říká, že ona ho k životu nepotřebovala, ba naopak on potřeboval ji: "Aby ses cítil trochu víc a mohl dávat trošku míň. Vím, že si to nechceš přiznat, ale zlato, ty jsi potřeboval mě." Při skládání textu si rodačka z Barbadosu nebrala vůbec servítky a svému ex vráží vyloženě dýky do zad: "Byl jsi jenom dalším negrem na mým seznamu zářezů. Seru ti na tvého bílého koně a kočár."

Děj videa začíná v luxusní vile, kde provokatérka pózuje před velkým oknem s výhledem na oceán a to pouze v průhledné róbě. Přitom nám samozřejmě dopřává několik pohledů na její bradavky. Pak se začíná přiostřovat. Chladná, s vražedným pohledem se přesouvá do strip clubu, kde vykonává pomstu na svém milém. Scéna, kdy chlápek schytá tři kulky, je vážně k nezaplacení.

Natáčení videa proběhlo minulý měsíc v Miami pod taktovkou režiséra Harmony Korina a je nutno přiznat, že chvílemi dílo lehce připomíná vizuál pro "Bitch Better Have My Money" z minulého roku. Rihanna tak sice nepřišla s ničím novým, ale musíme uznat, že nás to baví. Jestli z videa něco plyne, je to fakt, že s Riri si není radno zahrávat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY