Roxette ohlašují nové album, poslechněte si pilotní singl "It Just Happens"

09.04.2016 13:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Roxette - Good Karma
© facebook interpreta
Pokud jste například na posledním pražském koncertě Roxette získali dojem, že Marie Fredriksson a Per Gessle jedou své poslední turné a nedávnou výběrovkou se loučí se svými fanoušky, jste úplně mimo. Již v červnu tito Švédové totiž vydají novou studiovou desku.

Nové album vyjde třetí červnový den pod názvem "Good Karma" a předcházet mu bude singl "It Just Happens". Ten byl již odeslán do většiny evropských rádií, z těch našich ke slyšení ještě bohužel není, poslechnout si ho ale můžete pod článkem.

Co se novinky samotné týče, ta bude čítat jedenáct písní a k mání bude digitálně, na CD a samozřejmě i na vinylu. "Pro novou nahrávku jsme chtěli zkombinovat náš klasický roxettovský sound s moderní a jemně nepředvídatelnou produkcí," uvádí na adresu nového alba Per, který s nadšením dodává, že jde o první nahrávku v rámci nové smlouvy, kterou Roxette uzavřeli s Warner Music Group.

Deska je již nyní k předobjednání digitálně, kdo tak učiní, bude mít možnost si nový singl okamžitě stáhnout. Kompletní tracklist bude vypadat takto: Why Don'tcha?, It Just Happens, Good Karma, This One, You Make It Sound So Simple, From A Distance, Some Other Summer, Why Don't You Bring Me Flowers?, You Can't Do This To Me Anymore, 20 bpm, April Clouds.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY