Filmovým "Angry Birds" hudebně pomůžou Demi Lovato či Charli XCX

10.04.2016 10:31 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

I když by se mánie týkající se herní série "Angry Birds" mohla už zdát být na ústupu, možná se v květnu dočkáme další a možná i mnohem větší vlny zájmu. Za pár týdnů totiž bude mít premiéru první animovaný celovečerní film s naštvanými ptáky (a určitě i zelenými prasaty). A k filmu patří i písničkový soundtrack.

Různí - The Angry Birds Movie (soundtrack)
© facebook interpreta
I když se velká část doprovodné hudby bude skládat z již známých písniček (třeba "Never Gonna Give You Up" Ricka Astleyho nebo "Rock You Like A Hurricane" Scorpions), několik skladeb bude i nových. Tou nahrávkou, která bude film a soundtrack vyprovázet, by se měla stát "I Will Survive" v podání Demi Lovato (na 99 % se bude jednat o coververzi velkého hitu Glorie Gaynor, ale dokud ji neuslyšíme, stále je tu možnost, že jde originální píseň se stejným názvem), svůj zářez bude mít v podobě skladby "Explode" i další zpěvačka Charli XCX.

Soundtracku i filmu samotného se dočkáme v květnu, tracklist hudebního doprovodu by měl být následující: Blake Shelton - Friends, Demi Lovato - I Will Survive, Matoma - Wonderful Life (Mi Oh My), Imagine Dragons - On Top of the World, Charli XCX - Explode, Rick Astley - Never Gonna Give You Up, Scorpions - Rock You Like A Hurricane, Steve Aoki - Fight, Tone-Loc - Wild Thing, KRS-One - Sound of da Police, Limp Bizkit - Behind Blue Eyes, Peter Dinklage - The Mighty Eagle Song, The Hatchlings - The Mighty Red Song, Heitor Perreira - Medley: Angry Birds Movie Score.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY