Slza v novém klipu k písni "Fáze pád" podlehla kouzlu cimbálu

08.04.2016 09:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Duo Slza pobláznilo v uplynulých měsících celou naši zemi. Jejich debutové album "Katarze" je multiplatinové, všechny singly dosáhly k těm nejvyšším příčkám hitparád a na YouTube se mohou pochlubit milióny zhlédnutí. Stejně skvělé ohlasy prožívají Petr Lexa a Lukáš Bundil i na jarním turné, které je na všech svých zastávkách prakticky vyprodané. Kluci si své fandy hýčkají, proto každá zastávka neobsahuje pouze klasický koncert, ale i setkání s fanoušky a nekonečně dlouhou autogramiádu.

S tímto vstřícným přístupem ke své fanouškovské základně je tak vcelku jedno, s jakým dalším kouskem z desky "Katarze" dvojice vyjede. Volba padla na song "Fáze pád", kterému sice nelze upřít hitové ambice, ale v porovnání s již vydanými melancholickými singly už nemá takové koule. Dojem vylepšuje vcelku vtipné video, které si kluci zajeli natočit na Jižní Moravu.

Hlavní roli si zahrál Petr Lexa, který se ujal role nového zaměstnance v partě řezníků, jenž se stane pro kolegy ideálním cílem šikany. Zároveň je Petr u kolegů v nevoli, neb se jim snaží pobláznit jejich krásnou spolupracovnici, kterou si v klipu zahrála Kateřina Krobová, finalistka loňské České Miss. "Po dvou dnech strávených mezi horami masa jsem přemýšlel, že se dám na vegetariánství. Největší výzva ale byla, když jsem se s pomocí folklórního poradce musel za pár hodin naučit alespoň částečně cifrovat," dodává na adresu klipu, který opět režíroval Vít Karas, zpěvák Petr Lexa.

Dodejme, že Slzu v rámci aktuální turné čeká ještě šest zastávek. V následujících dnech a týdnech se dočkají koncertu ještě fanoušci v Českých Budějovicích, Stříbře, Bratislavě, Prostějově, Příbrami a Velkém Meziříčí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY