New Order vydají rozšířenou edici své poslední desky

07.04.2016 10:49 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

New Order svůj comeback s albem "Music Complete" myslí skutečně vážně, a tak i po půl roce od jeho vydání stále podnikají různé propagační aktivity. Kromě spousty živých koncertů (nejblíže je budeme moci vidět 10. září na berlínském festivalu Lollapalooza ) a několika videoklipů se můžeme těšit i na novou edici zmíněné desky.

Nahrávka s titulem "Complete Music" se na trh dostane 13. května, ale nebude obsahovat žádné nové skladby, jak je v současnosti zvykem. Kapela se na reedici obrátí do osmdesátých a devadesátých let a všechny skladby z původního alba na ní uvede v rozšířených (=extended) mixech. Album vyjde jako 2CD i digitální download a v obou případech bude samozřejmě obsahovat i původní verzi desky. Remixy původně vyšly jen ve speciální edici na vinylech, nyní budou dostupné i těm, kdo doma gramofon nemají.

Fandové si tak budou moci všech jedenáct původních písní vychutnat v delších verzích, nový bude i obal od Petera Savilla. Pod článkem si můžete poslechnout extended verzi skladby "The Game".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY