Bryan Adams se počátkem října vrátí do Prahy

04.04.2016 11:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud jste si říkali, že poslední album Bryana Adamse s názvem "Get Up!" není doprovázeno mnoha evropskými zastávkami v rámci nadcházejícího světového turné, můžete být v klidu. Kanadský rocker se rozhodl termíny všech koncertů na jednotlivých kontinentech zveřejňovat postupně. Potěšující je, že se jednou z těch nejnověji potvrzených položek stala i Praha, kam Adams dorazí začátkem října.

Tentokrát se Bryan Adams představí svým fanouškům v pražské O2 areně, kam se pátý říjnový den vrátí po pěti letech. A lze očekávat, že opět předvede skvělou show, neb jeho poslední vystoupení u nás, které se uskutečnilo předloni na vyprodaném brněnském Velodromu, bylo přítomnými hodnoceno velmi kladně. Do Prahy tentokrát přiveze nejen všechny svoje osvědčené hity, ale přislíbil, že zahraje i většinu písní ze své aktuální studiové novinky, kterou vydal na podzim minulého roku.

Vstupenky na zmiňovanou show se v předprodeji sítě Ticketportal objeví 8. dubna, a to úderem deváté hodiny dopolední. Jejich cena se bude pohybovat v rozmezí 1 190 - 1 790 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY