Rihanna se v "Kiss It Better" odhalila. Možná až moc

01.04.2016 13:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

I když to tak v první fázi nevypadalo, Rihanna se svým aktuálním albem "Anti" i singlem "Work" navázala na své dosavadní úspěchy. Zmiňovaná deska má v Americe platinu, zlato v Kanadě a na stejný kov pomalinku pomýšlí i ve Velké Británii. Pilotní singl s Drakem i přes (nebo možná právě díky) kontroverznímu klipu skvěle funguje a jeho prodeje zpěvačka i vydavatelství již počítají na milióny.

Aby toho pozdvižení nebylo málo, představila Rihanna poslední březnový den vizuál k novince "Kiss It Better". Černobílý klip natočil uznávaný britský módní fotograf Craig McDean, který se pokusil vytvořit umělecké dílko na pokraji erotiky. To se mu asi (na jeho vkus) i povedlo, otázkou je, jak zareaguje veřejnost. Pokud jste se totiž někdy radovali z toho, že z barbadoské krásky na nějakém snímku či v klipu vidíte o trošku víc, než je vhodné, v "Kiss It Better" si budete přímo rochnit. Chcete vidět Rihanny prsa? Není problém! Zajímají vás její nová tetování? Poslužte si…

Video ke "Kiss It Better" nabízí ze zpěvačky opravdu hodně a kdo má jen trochu představivosti, určitě se klip nepustí jen jednou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY