V listopadu se do České republiky vrátí kapela Placebo

14.03.2016 10:48 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Letošní podzim bude v České republice přímo prošpikovaný zajímavými koncerty. Další potvrzenou hvězdou, která se vrátí do Prahy, bude legendární kapela Placebo. Ta do pražského Karlína dorazí již 8. listopadu.

Kapela slibuje odehrát setlist složený ze skladeb ze všech svých alb. "Řekněme, že zahrajeme i pár skladeb, u kterých jsem se zapřísáhl, že je již nikdy hrát nebudeme. Myslím ale, že nastal čas, abychom si přiznali, že je mnoho fanoušků Placebo opravdu chce slyšet. Měli s námi velkou trpělivost, protože jsme naše komerčně nejúspěšnější písničky jen málokdy hráli. A turné k 20. výročí se jeví jako ta správná příležitost, abychom tak učinili. Je to naším záměrem. Tohle turné je pro nás a pro naše fanoušky velká šance znovu si připomenout náš raný materiál. Takže pokud nás chcete vidět, jak hrajeme písně jako 'Pure Morning' a 'Nancy Boy', které jsme během posledních deset let nehráli a asi už v budoucnu hrát nebudeme, měli byste některý z našich koncertů navštívit! A navíc pro vás máme připraveno pár překvapení," dodává zpěvák Brian Molko.

Vstupenky na londýnskou formaci, která již léta patří ke špičce alternativní scény a do Prahy se vrací po třech letech, půjdou do prodeje 18. března 2016. Seženete je v síti Ticketpro a zaplatíte za ně jednotnou cenu 1 290 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY