Nickelback ohlásili velké světové turné, v září se vrátí do Prahy

07.03.2016 11:46 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kapela Nickelback se vrací na koncertní pódia. Již 2. září 2016 odstartuje ve finských Helsinkách velké světové turné. To bude již desátým v historii a skupina na něm v letošním roce vystoupí ve třiceti evropských městech včetně Prahy. K nám dorazí osmnáctý zářijový den.

Nickelback se postupně stali jednou z komerčně nejúspěšnějších a nejvýznamnějších hudebních formací posledních dvou desetiletí. Celosvětově skupina prodala více než padesát milionů kusů svých desek. Jejich bezkonkurenční a neodolatelný hit "How You Remind Me" zůstává v žebříčku časopisu Billboard "Nejlepší rockovou písní desetiletí". Během své kariéry kapela mimo jiné dosáhla úctyhodných devíti nominací na cenu Grammy, obdržela tři ceny American Music Awards, dvanáctkrát bodovala v Juno Awards a časopisem Billboard byla v roce 2009 jmenována "Skupinou desetiletí".

Velkou základnu fanoušků mají Nickelback i v České republice, což ukázal i obrovský zájem o jejich loňský plánovaný koncert, který ale musel být kvůli zdravotním problémům zpěváka Chada Kroegera zrušen. V září tohoto roku si tak všichni budou moci toto zklamání vynahradit a zažít všechny jejich velké hity i songy z poslední studiovky "No Fixed Address".

Členové fanklubu kapely se navíc mohou těšit na exkluzivní dárky a budou mít jako první přístup ke vstupenkám, jejichž předprodej začíná v úterý 8. března 2016 v 10:00 hodin. Live Nation klub započne s předprodejem přesně o dva dny později. Oficiální předprodej pak bude zahájen v síti Ticketportal 11. března v 10 hodin a ceny vstupenek se budou pohybovat v rozmezí 990 - 1 790 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY