Lipo a Debbi nacházejí v singlu "Štěstí" neobvyklé formy lásky

29.02.2016 09:53 - David Böhm | foto: facebook interpreta

Je to již měsíc, co jsme se s vámi podělili o dojmy z nejnovější Lipovy skladby "Štěstí". Moc nadšení jsme tehdy nebyli, především kvůli jednoduchému refrénu. Videoklipy však dokážou názor na skladbu vylepšit - a přesně tak se stalo i tentokrát.

Vznikl klip plný úsměvů a lásky, jak se dalo čekat. Jenže Lipo se na věci rád dívá jinak, než je běžné. Také proto se mezi zobrazenými páry nenachází ani jeden typický. "Láska si nachází často různé cesty a může existovat ve vícero formách, které jenom prostě někdy neodpovídají našim původním představám," tvrdí rapper. Podle něj tedy nezáleží na věku, sexuální orientaci, rozdílné kultuře či zdravotním postižení. Láska také nemusí být jen partnerská - proto vidíme i moderátorku Terezu Tobiášovou se svojí dcerou. Autentičnost umocňují záběry pořízené mimo natáčecí čas, kdy zúčastnění nevěděli, že je kamery sledují. Video opět režíroval Lipo, který v něm společně s krásnou Debbi také účinkuje. Mohlo by to vůbec být ještě pozitivnější? Inu, možná ano, kdyby celý klip nebyl černobílý, ale to už je jen malá výtka k této skvěle odvedené práci.

Singl "Štěstí" nalezneme na Lipově nové desce, která by měla vyjít na podzim. "Bude zase dost osobní a myslím, že i celkem pestrá. Jak produkčně, tak textově," slibuje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY