Rod Stewart v listopadu poprvé zavítá do České republiky

16.02.2016 15:56 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Zpěvák Rod Stewart patří k těm největších žijícím legendám mezi britskými hudebníky. Bohužel doposud se všechna jeho koncertní turné naší republice vyhnula. Rod právě zveřejnil termíny toho nadcházejícího a bohudík tentokrát myslel i na nás. Do pražské O2 areny zavítá již počátkem listopadu.

Rod Stewart letošní šňůru rozdělil na dvě části. Tu první, kterou pojmenoval prostě "The Hits" odstartuje již v druhé polovině březnu v Las Vegas, kde ho v tamějším Ceaser Palace čeká hned devět vystoupení. Během dubna se přesune do Evropy, kde navštíví například Holandsko, Německo, Švédsko nebo Velkou Británii.

Na podzim se na turné vydá znovu, tentokrát pod názvem "From Gasoline Alley To Another Country Hits 2016" a právě mezi těmito zastávkami bude 7. listopadu obsažena i Praha. Jak název turné slibuje, dočkáme se všech zásadních hitů z pěti dekád, během kterých se Stewart vypracoval v jednoho z nejuznávanějších britských zpěváků a chybět nebudou ani novinky z loňské desky "Another Country".

Vstupenky na pražskou show půjdou do předprodeje sítě Ticketportal v pátek 19. února úderem desáté hodiny dopolední, pokud patříte do klubu Live Nation, budete si je moci zakoupit přesně o dva dny dříve, tedy od 17. února. Lístky na první koncert Roda Stewarta v Praze se budou pohybovat v cenových relacích 1 890 - 2 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY