Eric Prydz konečně vydává své debutové album

04.02.2016 14:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trvalo to velmi dlouho, ale fanoušci Erica Prydze se přeci jen dočkají. Tento švédský DJ a producent totiž konečně vydává své debutové album, které pojmenoval "Opus".

První singl sice Eric vydal před více než patnácti lety, ale celosvětově se prosadil až v roce 2004 díky hitu "Call On Me". Od té doby měl několik dalších hitparádových zářezů, které zpečetil i koncepční kompilací "Eric Prydz Presents Pryda". Na plnohodnotné studiové album si fandové ale musejí počkat až na pátý únorový den letošního roku.

Titul "Opus" přináší celkem devatenáct písní, které jsou rozděleny na dva disky, respektive na čtveřici vinylů, vycházející v limitovaném nákladu pěti set kusů. Na desce najdeme například Ericův hit "Every Day" z roku 2012 nebo titulní song "Opus", který Prydz představil loni v létě.

Aktuálně desku prezentuje singl "Breathe", který byl v druhé polovině ledna uveden i do evropského rádiového éteru. Píseň můžeme slýchat už i z několika českých rádií, pokud jste doposud neměli tu čest, k poslechu ji najdete i pod článkem.

Dodejme ještě kompletní tracklist: CD 1: Liam, Black Dyce, Collider, Som Sas, Last Dragon, Moody Mondays (feat. The Cut), Floj, Trubble, Klepht, Eclipse.
CD 2: Sunset At Cafe Mambo, Breathe (feat. Rob Swire), Generate, Oddity, Mija (Re-Scored), Every Day, Liberate, The Matrix, Opus.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY