Birdy zveřejnila všechny informace o novém albu

03.02.2016 13:49 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Počátkem ledna zveřejnila zpěvačka Birdy první střípky informací o nadcházející studiové desce. Nyní jsou známý všechny podrobnosti a z rádií již zní i pilotní singl.

Své třetí album, kterým hodlá navázat na úspěch titulu "Fire Within", vydá půvabná zpěvačka již pětadvacátý březnový den a nazvala ho "Beautiful Lies". Devatenáctiletá rodačka z Lymingtonu jej nabídne digitálně, na vinylu a ve dvou verzích na CD. Základní verze bude čítat čtrnáct položek, její deluxe podoba čtyři bonusové skladby navíc.

Jasmine Lucilla Elizabeth Jennifer van den Bogaerde aka Birdy si všechny songy napsala sama a podílela se i na následné produkci. To samozřejmě platí i pro pilotní singl "Keeping Your Head Up", který zpěvačka koncem ledna uvedla i do českých rádií. Zmiňovaný song má již i svůj vizuál. Pokud jste ho ještě neviděli, můžete se na něj podívat pod článkem.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist: Growing Pains, Shadow, Keeping Your Head Up, Deep End, Wild Horses, Lost It All, Silhouette, Lifted, Take My Heart, Hear You Calling, Words, Save Yourself, Unbroken, Beautiful Lies + deluxe bonus tracks: Beating Heart, Winter, Give Up, Start Again.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY