Ewa Farna se vydá na společné turné s kapelami Nebe a Support Lesbiens

22.01.2016 12:14 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Společná turné se v posledních letech stávají u českých kapel stále oblíbenější. Další z nich mají na svědomí Support Lesbiens, Nebe a Ewa Farna. Nejméně sedm měst napříč Českou republikou uvidí program "On Stage". Začátek je naplánován na 6. dubna do Brna.

"Nikdy jsem neabsolvovala tour s jinými kapelami, jako vždy jsme i loňské akustické turné odjeli samostatně. Pro mě je to tedy vítaná změna. Jelikož se letos nejvíce soustředím na jubilejní oslavu deseti let kariéry, které oslavím velkým koncertem 11. listopadu, nebudu v Čechách na mnoha místech k vidění. Toto turné je tedy jednou z mála příležitostí. Těším se na publikum, těším se na srandu v zákulisí s kapelami a na nevšední zážitek," říká Ewa Farna.

Ani zpěvák Support Lesbiens Czenda Urbánek se netají nadšením: "Vyjma vystoupení v České televizi a Prahy, kde jsme album 'K.I.D.' vloni pokřtili, jsme novou desku naživo zatím nikde nehráli. O to víc se na tento jarní putovní trojkoncert těšíme." Jeho slova doplňuje i kytarista Hynek Toman. "V našem koncertním setu ale samozřejmě nebudou chybět ani starší hity jako 'Cliché', 'Twice Shy', 'Let's Dance', 'Love Is Nonsense' nebo 'City'."

Ewa Farna plakát
© facebook interpreta
Třetími do party jsou havířovští Nebe. "Na Supportech jsme vyrostli, byly to pro mě vlastně s Charlie Straight dvě české anglicky zpívající kapely, které jsem měl fakt hodně rád. Píseň 'Cliché' byla dokonce jedna z prvních, které jsme s kapelou hráli, když jsme začínali a neměli dost své vlastní tvorby při prvních vystoupeních," vzpomněl si frontman Petr Harazin.

Kytarista Štěpán Petrů pokračuje: "Ewu Farnou samozřejmě sledujeme od jejích prvopočátků, jelikož je z našeho regionu a cítíme k ní velký respekt, protože si myslíme, že její kariérní přerod z talentované dětské hvězdy do současné respektované interpretky oslovující vyzrálé publikum nebyl vůbec jednoduchý. My v tomhle roce chceme vydat třetí desku, už z ní máme několik písní i klipů hotových a cítíme, že by nás opět mohla posunout o velký kus dopředu. Na společné turné s oběma kapelami se hrozně těšíme. Věříme, že tři takhle odlišné bandy můžou dohromady zaujmout všechny příchozí, tak jako se nám to povedlo loni se skupinou Jelen."

Turné "On Stage" proběhne na těchto místech:

6.4. Brno
15.4. Havlíčkův Brod
16.4. Karlovy Vary
22.4. Most
23.4. Velké Meziříčí
30.4. Hodonín
1.5. Pardubice



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY