Macklemore & Ryan Lewis oznámili vydání nové desky

16.01.2016 11:36 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Americká dvojice Macklemore & Ryan Lewis konečně zveřejnila bližší informace o slibovaném novém albu. Fanoušci tohoto dua ze Seattlu se dočkají již koncem února.

Novinka se na trhu objeví šestadvacátý únorový den a dostala název "This Unruly Mess I've Made". Deska bude obsahovat celkem třináct písní, její kompletní tracklist však prozatím k dispozici není. Jasné ale je, které songy z poslední doby Macklemore & Ryan Lewis na svoje druhé album zařadí.

Na nástupci desky "The Heist" z roku 2012, které se prodalo po světě několik miliónů kusů, rozhodně nebude chybět společný song s Edem Sheeranem pojmenovaný "Growing Up". Ten pánové nabídli loni v létě zdarma ke stažení. Zároveň mezi třinácti písněmi najdeme i pilotní singl "Downtown", se kterým duo přispěchalo na konci letních prázdnin. Poslední potvrzenou položkou je píseň "Kevin", na níž si zahostoval americký gospelový zpěvák Leon Bridges.

Dodejme, že Macklemore & Ryan Lewis nové album podpoří i velkou koncertní šňůrou. Její evropská část začne již první březnový den v Antverpách a bude čítat celkem třiatřicet zastávek. Česká republika ani Slovensko ve zveřejněném seznamu prozatím uvedeny nejsou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY