Three Days Grace míří do Prahy a vezou s sebou skvělou předkapelu

16.01.2016 12:53 - Jan Trávníček | foto: facebook interpreta

Už 24. ledna se v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti ukáže kanadská rocková formace Three Days Grace. Kapela se do České republiky vrací po necelém roce, kdy zabodovala na hradeckém festivalu Rock for People, jehož pořadatelé ji pro velký úspěch přivážejí znovu, tentokrát na první samostatný koncert.

Three Days Grace vznikli v roce 1997 v kanadském Ontariu a k dnešnímu dni vydali pět alb: "Three Days Grace", "One-X", "Life Starts Now", "Transit Of Venus" a dosud poslední "Human". Právě v období před tvorbou aktuální nahrávky došlo k dramatické situaci, kdy kapelu opustil zakládající člen a zpěvák Adam Gontier a na jeho místo byl dosazen Matt Wallst ze spřátelených My Darkest Days. Jak se mu podařilo zapadnout a o kolik sehranější než minule tak skupina bude, mohou čeští fanoušci posoudit už za pár dní.

Zapadnout by však neměla ani informace o předkapele, kterou se stala britská úderka We Are The Ocean. Ta naše končiny navštívila naposledy před čtyřmi lety a ve své muzice kombinuje post-hardcore s pop-punkem. Kdo už ji měl někdy možnost spatřit živě, jistě potvrdí, že je určitě o co stát.

Vstupenky jsou k zakoupení například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY