Novinka Kings Of Leon by měla být hotová už v letošním roce

02.01.2016 15:33 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Ke kapelám, které by letos rády měly hotový nový studiový materiál, se v závěru roku zařadili také Kings Of Leon. Ti v rozhovoru pro Associated Press před pár dny prozradili, že dosud nepojmenovaná sedmá nahrávka je jednoznačně v plánu.

"Už jsem začali s přípravami a naším úkolem pro rok 2016 je desku dokončit. Pak teprve začneme s prohlášeními a celou tou tiskovou mašinérii," prozradil bubeník Nathan Followill.

Jeho mladší bratr Caleb dodává, že celé nahrávání jistě nebude jednoduchá záležitost, ale momentálně se na něj hodně těší. "Tuhle část procesu si užíváme. Samozřejmě to vždy vyžaduje spoustu úsilí a mnohdy je to stresující, ale všichni se teď máme dobře, užíváme si legraci a jsme nadšení, že zase děláme něco nového."

Zatímco poslední alba vznikala v rodném Nashvillu, v případě novinky se muzikanti nejspíše opět vypráví do slunného Los Angeles, kde se zrodila první dvě alba. "Přemýšlíme o téhle změně prostředí. Uvidíme, jestli tam chytíme nějakou inspiraci. Pokud ne, vždycky se můžeme vrátit domů," uzavírá Caleb.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY