Troye Sivan se u Jimmyho Fallona předvedl v nejlepším světle

31.12.2015 14:39 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Australský zpěvák Troye Sivan vydal počátkem prosince svoje debutové album "Blue Neighbourhood", které propaguje na všech možných frontách. Deska si vede velmi slušně nejen doma v Austrálii, ale například i na Novém Zélandu, v Kanadě a v americké Billboard Top 200, kde vyšplhala až na sedmou příčku. Není tak divu, že Troye dostal pozvání i do několika amerických pořadů, které patří za oceánem mezi nejsledovanější.

To je případ i show Jimmyho Fallona, v jehož pravidelném pořadu si Troye odbyl i americkou televizní premiéru. Kromě toho, že byl hostem ve studiu a zahrál svůj aktuální singl "Youth", vzniklo i video, kde si vzal na paškal dva aktuální hity a ty spojil v jakési medley. V prvním případě šlo a nový singl Selena Gomez "Hands To Myself", druhým kouskem je hitovka "Sorry" od Justina Biebera.

Svojí nezaměnitelnou interpretací, která nepostrádá křehkost a jakousi podivnou nevinnost, Troye jednoznačně potvrdil, že je dle magazínu Billboard právem považován aktuálně za jednoho z nejnadanějších umělců pod jednadvacet let. Snad si ho konečně všimne i publikum v Evropě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY