Elton John vydá nové album ve čtyřech fyzických formátech

28.12.2015 10:25 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, na začátek února příštího roku chystá Elton John novou studiovku. Vzhledem k tomu, že se její vydání velmi rychle blíží, jsou konečně známy i všechny formáty, které budou k dispozici.

Novinka "Wonderful Crazy Night", kterou v rádiích již několik týdnů propaguje dravý singl "Looking Up", bude samozřejmě ke koupi digitálně, ale bude mít navíc i čtyři různé fyzické formáty. Ten základní bude obsahovat deset písní a dvanáctistránkový booklet s Eltonovými fotkami od slavného německého fotografa Juergena Tellera. Stejný počet songů nabídne i stoosmdesátigramový vinyl.

Pro skalnější fanoušky budou k dispozici i dva náročnější formáty. Deluxe verze na CD bude obsahovat dvě bonusové písně a i její booklet s fotkami bude rozšířen o čtyři strany. Největší pozornost ale jistě zaslouží super deluxe boxset. V něm fanoušci najdou desku "Wonderful Crazy Night" na již zmiňovaném vinylu, na dvou CD s celkem čtyřmi bonusovými songy a chybět nebude ani speciální, plnobarevný dvacetistránkový booklet plný fotografií Juergena Tellera.

Dodejme, že novinka bude pro Eltona již třiatřicátým studiovým počinem. Album se natáčelo ve věhlasných studiích The Village v Los Angeles a o produkci se postaral T-Bone Burnett. Je nadmíru jasné, že velkou část nových písní Elton zahraje i během pražského koncertu, který byl ohlášen na 26. listopad 2016.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY