Justin Bieber v roce 2016 vystoupí v Praze

09.12.2015 09:20 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Prostřednictvím facebookového profilu O2 areny se v osm hodin ráno čeští fanoušci dozvěděli, že jejich modla Justin Bieber dorazí v rámci turné k nové desce "Purpose" i do Prahy, a to 12. listopadu 2016. Do České republiky tak dorazí už jako dvaadvacetiletý.

Letos se mladému Kanaďanovi kvalitní hudbou podařil otočit názor velké části posluchačstva na jeho tvorbu a hity jako "Sorry a "What Do You Mean?" se staly oblíbenými položkami playlistů lidí, kteří nad ním dosud ohrnovali nos. I tito noví fanoušci mohou s armádou teenagerů zabojovat o lístky už od 11. prosince, kdy by měly být od čtvrté odpolední hodiny dostupné pro přihlášené fanoušky na www.justinbiebermusic.com. Veřejný prodej vstupenek odstartuje ve čtvrtek 17. prosince v 10:00 hodin prostřednictvím prodejní sítě Ticketportal, profil události naleznete zde. Ceny ještě budou oznámeny. Opět varujeme před použitím přeprodejců vstupenek, kteří již předprodej naoko prodávají.

V Evropě Bieber absolvuje tři desítky zastávek Purpose World Tour, zahájí je 14. září v Berlíně po šedesáti koncertech na americkém kontinentu. Úspěšnost alba "Purpose" v USA vedle prvního místa v Billboard 200 dokazuje i fakt, že hned sedmnáct jeho songů se objevilo v jednom týdnu v singlovém žebříčku Hot 100. Tímto husarským kouskem porazil legendární The Beatles nebo rappera Drakea. Další úspěch zaznamenalo album na hudební platformě Spotify, kde během prvního týdne globálně dosáhlo více než 200 milionů přehrání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY