Kylie na vás v "Every Day's Like Christmas" dýchne tu pravou vánoční atmosféru

08.12.2015 18:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Vydání prvního vánočního alba Kylie Minogue je pro tuto australskou zpěvačku opravdu velkou události, a tak není divu, že na propagaci vynaložila opravdu velké úsilí. Před pár dny na titul "Kylie Christmas" upozornila například remixem aktuálního singlu "Every Day's Like Christmas" a krátce nato zveřejnila i videoklip k původní verzi této vánoční písně.

Zmiňovaný song je vedle řady coververzí jedním z těch originálních kousků, které byly pro účely této desky napsány. Hudbu i text složil Chris Martin z Coldplay, následnou produkci si na paškál vzal norský producentský tým Stargate, který stojí i za mnoha hity Rihanny, Beyoncé nebo hitovkou "Firework" od Katy Perry.

Již tento výčet naznačuje, že v rámci produkce Kylie nemohla sáhnout po lepších. Píseň má příjemný popový nádech, nesnaží se být zbytečně sladká a kýčovitá a podobně uvolněnou atmosféru nabízí i klip. Zachycuje nefalšovanou vánoční pohodu, kterou Kylie prožívá spolu s několika přáteli a svým vyvoleným. Klip tak přináší například rozdávání dárečků, válení ve sněhu a tulení se u šálku horkého punče. Z celého videa přímo číší vánoční nálada, která v případě Kylie vypadá (bohudík) věrohodně.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY