Kapitán Demo odtajňuje detaily středečního vánočního večírku

02.12.2015 10:15 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dnes, tj. ve středu 2 prosince, se klub Roxy promění v dějiště vánoční show česko-italského milionáře a lamače hitparád Kapitána Dema a jeho tradičních i netradičních hostů. Jako vždy půjde o legendární vystoupení, tentokrát na pomezí Cirque Du Soleil, festivalu Glastonbury a soutěží v čistění zubů.

Párty je o povzbuzení ducha i těla, a proto bude sníh nejen na zemi, ale i ve vzduchu a především k dispozici všem. Demo upřesňuje: "Chci, aby se všichni v Roxy bavili, tak budeme v klubu rozdávat speciální matroš přímo z naší laboratoře v Ulánbátaru, jeho konzumace je zcela legální, a přesto všechny přivede do stavu blaženosti a euforie."

Každá správná vánoční party musí mít tombolu a karaoke. "Chci fanoušky taky zapojit, aby za ty prachy mohli taky ukázat svůj talent a jen tak nečuměli se založenýma rukama, jako to Pražáci rádi na koncertech dělaj. Kvůli tomuhle bude v klubu posílená ochranka a každej, kdo bude stát se založenýma rukama, bude automaticky vyhozen," doplňuje poeticky Kapitán Demo.

Vrcholem zahřívací fáze celého večera bude vystoupení kapely, kterou nikdy nikdo ještě neviděl a neuvidí. Ani Santa to nemá! Máš to? Vstupenky za 150 Kč + poplatek jsou k mání na GoOut.

Line up:

19:30 - Otevření klubu
20:00 - Special guest
20:30 - Kapitán Demo live
22:00 - DJ Schafff


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY