Glen Hansard přiveze v březnu do Prahy a Brna novou desku

05.12.2015 12:58 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Irský hudebník Glen Hansard se po roce znovu vrátí do České republiky, aby představil své letošní novinkové album "Didn’t He Ramble". V rámci svého evropského turné zavítá do Brna a do Prahy, kde vystoupí dokonce dvakrát. Brněnský koncert je naplánovaný na 6. března příštího roku, do Prahy se pak podívá o pár dní později - 12. a 13. března. Dvě vystoupení v jednom městě jsou v rámci tohoto turné unikátem.

Brněnský koncert se uskuteční v prostorách Sono Centra, obě pražské zastávky pak v Divadle Archa. Hansard tentokrát přijede s velkou výpravou, kterou bude tvořit více než desítka hudebníků. Mezi nimi se objeví členové The Frames (Joe Doyle - baskytara, Rob Bochnik - kytara, Graham Hopkins - bicí) či Ruth O'Mahony Brady (piano). Hansarda doprovodí i smyčce a dechová sekce ve složení Curtis Fowlkes, Michael Buckley a Ronan Dooney.

Vstupenky na koncerty jsou k dispozici v sítích Ticketpro, Tickeportal a GoOut či v případě toho pražského na pokladně Divadla Archa. Cena vstupného je v předprodeji 990 Kč na stání a 1 290 na sezení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY