Fanoušci, klid! Ellie Goulding do hudebního důchodu nejde

11.03.2016 09:53 - Honza Balušek | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Před několika dny se příznivci Ellie Goulding, hlavně v její rodné v Británii, mohli dočíst šokující zprávu, že se zpěvačka rozhodla skončit se svou hudební kariérou. Jak už to tak ale bývá, bulvární novináři jen udělali z komára velblouda, ale i tak se sama Ellie pro jistotu podělila o informaci, že do žádného hudebního důchodu rozhodně nejde. Jen si prostě plánuje na nějakou dobu pořádně oddechnout.

"Nekončím s hudbou, na to už jsem došla příliš daleko. Jen si dám pauzu. Už je to sedm let, co jsem měla naposledy volno..." uklidnila své fanoušky na Twitteru. Zpěvačka je v současné době na světovém turné, během něhož se koncem ledna představila i v pražské O2 areně, poslední koncert ji čeká v říjnu. Následně se asi vrhne do víru dovolenkování, ale na jak dlouho si chystá ono volno vzít, prozatím neprozradila.

Jak spočítali v britské BBC, Ellie má za oněch sedm let za sebou tři desky (nepočítaje v to následné rozšířené edice), devětadvacet videoklipů, dvě Brit Awards a šest koncertních turné. Hudebně se kromě singlů ze stále aktuální desky "Delirium" naposledy prezentovala písničkou "Here’s To Us", která se objevila na třetím dílu soundtracku k televiznímu seriálu "Girls". Pokud jste ji ještě neslyšeli, můžete si ji pustit pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY