Projekt Sigma vydá svůj debut začátkem prosince

19.11.2015 14:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Úspěšné britské drum and bassové duo Sigma funguje již skoro deset let, ale až poslední léta začalo mít globální komerční úspěch. Není tedy divu, že se svého debutu dočká až letos. Jeho vydání je naplánováno na začátek prosince.

Sigma - Life
© facebook interpreta
Deska se bude jmenovat "Life" a digitálně i fyzicky bude v prodeji od čtvrtého prosincového dne. Samozřejmě, že na ní najdete všechny hity, kterými se kapela v posledních měsících proslavila. Jmenovitě jde o songy "Nobody To Love", "Changing", "Higher" a "Glitterball". Před pár dny duo, které tvoří Cameron Edwards a Joe Lenzie, do rádií uvedlo singlovou novinku "Coming Home", ve které se představuje zpěvačka Rita Ora. Zmiňovaný singl má již i své video, které najdete pod článkem.

Sigma v letošním roce absolvuje už jen čtyři vystoupení ve Velké Británii a jedno ve Francii. Na příští rok ale připravuje velké evropské turné, takže můžeme doufat, že do svého seznamu zahrne i naše hlavní město.

Dodejme ještě kompletní tracklist základní verze desky "Life": Redemption (with Diztortion featuring Jacob Banks), Changing (featuring Paloma Faith), Running, Coming Home (with Rita Ora), Nobody To Love, Broken Promises (featuring Maverick Sabre), Stay, Glitterball (featuring Ella Henderson), Higher (featuring Labrinth), Lost Away (featuring Shakka), Good Times (with Ella Eyre), Feels Like Home (featuring Ina Wroldsen), Coming Home (Acoustic) (feat. Rita Ora).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY