Anglická senzace Years & Years se ukáže poprvé v Praze

11.11.2015 20:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Years & Years, anglická elektropopová senzace, výherci ankety BBC Radio 1 Sound Of 2015, zahrají 12. března 2016 v pražském Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek za 690 Kč bude zahájen v pátek 13. listopadu na GoOut.cz a v síti Ticketpro.

Years & Years začali jako pětičlenná kapela před pěti lety. Uspět se jim však povedlo až jako triu. Díky prvním singlům "I Wish I Knew", "Traps" a "Real" se proslavili především mezi neúnavnými hledači všeho nového. Až singl "Take Shelter" je katapultoval na první místo na iTunes UK Singles Chart. Následující nahrávka "Desire" průlom definitivně zpečetila. Ohromné naděje vkládané do debutového alba se zrcadlí ve výhře v prestižní anketě Sound Of 2015.

Years & Years by podle ní měli být právě tou kapelou, která je nositelem nejnovějších trendů a uspěje. Netřeba jmenovat předchozí výherce jako Adele, Sama Smitha, Ellie Goulding a další. Desátého června konečně nadešel den vydání tolik očekávaného debutu "Communion", který okamžitě zamířil na první příčku v prodejích. O jeho kvalitách hovoří nespočet recenzí renomovaných médií, jako je například Pitchfork, The Independent, The Guardian, Billboard či All Music.

Jedna z nejžhavějších kapel dneška vystoupí 12. března v pražském Lucerna Music Baru. Přijďte ochutnat to nejlepší ze současného elektropopu s ohromným příslibem do budoucna.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY