Rudimental pořídili k "Lay It All On Me" emotivní černobílé video

10.11.2015 14:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Začátkem října vydali britští Rudimental svoje druhé studiové album "We The Generation", které se okamžitě po vydání vyhouplo na první příčku britské prodejní hitparády a mezi desítku nejprodávanějších se dostalo například i v Maďarsku, Austrálii nebo na Novém Zélandu. Určitě úspěchu trošku napomohla i krátce před vydáním zveřejněná singlovka "Lay It All On Me", ve kterém kapele sekundoval Ed Sheeran. Ta byla do rádií odeslána koncem září, ale až nyní byl představen její klip.

Kapela píseň napsala na nedávném turné po Americe, na kterém doprovázela právě Eda. Když kluci zrzavému zpěvákovi song přehrávali, natolik se mu zalíbil, že se domluvili, že ho dokončí společně v Londýně a následně i natočí. Hlavním motivem písně, kterou se nám rodáci z Londýna pokoušejí hrají na naše city, je postesk nad časem, který čtveřice hudebníků musí trávit daleko od svého domova a rodiny.

A tuto myšlenku se snaží na posluchače přenést i černobílé video, které rozhodně patří mezi ty finančně méně náročné. Skupině posloužilo pouze studio, hodně různorodý komparz a hra světel. Celkový dojem umocňují i hesla jako rodina, láska nebo bratrství, která se linou celým klipem. Skvělá práce a navíc i výtečná píseň.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY