Katarína Knechtová představuje čarokrásné video k novince "Bezpečné priepasti"

08.11.2015 11:42 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Katarína Knechtová před pár dny vydala třetí sólové album "Prežijú len milenci" (recenzi si brzy budete moci přečíst i na musicserveru). Nyní z něj představuje již čtvrtý videoklip "Bezpečné priepasti".

Autorem scénáře, režisérem a kameramanem je Jakub Gulyas. Jestliže v mnoha písních dokáže obrazový doprovod snížit jejich vypovídající hodnotu, tady je tomu přesně naopak. Mimo samotné zpěvačky je hlavní postavou neopakovatelná podzimní atmosféra, krásné až atmosferické záběry z kamenolomu v Borince a zasněné koláže obrazů, které vás na několik minut odvedou od reality tohoto světa.

Zatímco o písni samotné jsem se zmiňoval, že nemá až tak silný hitový potenciál, v kombinaci s pohyblivými obrázky se dostává někam k "Trávě" Anety Langerové. "Myslím si, že videoklip výborně vystihuje a podporuje hudební složku alba a hlavně této písně. Natáčeli jsme na různých místech v Bratislavě, ale i v kamenolomu v Borince a v různých časových rozestupech. Museli jsme například počkat, než podzim získá tu neopakovatelnou podobu a atmosféru, jakou má právě v poslední době, aby se dotočily některé záběry," vysvětluje Katka Knechtová.

Na novou desku zatím má Knechtová hlavně pozitivní reakce. "Je to zatím velmi čerstvé, ale dostávám opravdu velmi pozitivní reakce. Lidé ocenili to, čeho jsem se nejprve bála, že album je opravdu mimořádně žánrově pestré. Každému se líbí něco jiného." Čeští fanoušci zatím mohou litovat, že jarní turné populární zpěvačky má pouze slovenské zastávky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY