Zaz oslavuje rok od vydání alba "Paris" reedicí s koncertním DVD

06.11.2015 09:14 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

V těchto dnech je to přesně rok, co francouzská zpěvačka Zaz vydala své třetí album "Paris", kterého prodala prozatím něco přes sedm set tisíc kusů. Toto výročí oslavuje reedicí obohacenou mimo jiné o kompletní koncert.

Od šestého listopadového dne je totiž na pultech titul s názvem "Paris, encore!", kterým zpěvačka krom ročního výročí připomíná i právě probíhající světové turné, během kterého se brzy vrátí i na tři koncerty do České republiky. Titul je k mání na DVD, Blu-ray a taktéž jako komplet CD a DVD.

Základem nejrozsáhlejší verze je úspěšné loňské album, které Zaz v reedici doplňuje o píseň "Sous le Ciel de Paris", již natočila s populárním španělským zpěvákem Pablem Alboránem. Mnohem atraktivnější ale je přibalené DVD. To nabízí kompletní koncert z letošního léta, kdy Zaz vystoupila u našich německých sousedů na Stuttgart Jazz Open 2015. Koncert, během kterého zaznělo jednadvacet písní, zpěvačka absolvovala nejen za doprovodu své živé kapely, ale část odehrála i za doprovodu prestižního SWR Big Bandu, který má na svém kontě čtyři nominace na cenu Grammy.

Téměř stominutový koncert, na kterém pětatřicetiletá rodačka z města Tours představila nejen všechny své hity, ale i dvě rarity (songy "Il Est Cinq Heures Paris S'éveille" a "La Légende Des Colibris"), samozřejmě bude možné zakoupit i samostatně na DVD nebo Blu-ray. To jistě potěší hlavně ty, kteří si loňské studiové album již pořídili.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY