Simply Red již v pondělí zahrají v pražském Foru Karlín

25.10.2015 13:51 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Letošní podzim je i v České republice bohatý na koncerty opravdu velkých hvězd. K nim dozajista patří i legendární Simply Red, kteří do našeho hlavního města dorazí již zítra, tj v pondělí 26. října.

Britská kapela, která za dobu svého fungování prodala přes padesát miliónů alb, ohlásila v roce 2010 konec svého fungování, ale nátlak fanoušků, chuť dělat hudbu a bavit lidi byly natolik velké, že se Mick Hucknall se svojí formací v letošním roce opět dali dohromady, vydali nové album "Big Love" a vyjeli na velké turné.

V rámci něj Simply Red, kteří v tomto roce slaví třicáté výročí své existence, absolvují v Evropě ještě šestatřicet koncertů, Ten nejbližší je čeká již zítra, v pondělí 26. října v pražském Foru Karlín, kde kromě písní z nové desky představí i většinu svých největších hitů. V roli předskokana se můžeme těšit na domácí Eddie Stoilow.

Lupeny na tento koncert seženete v síti Ticketpro v jednotné ceně 1 490 Kč, pokud nebude v den konání vyprodáno, bude možné poslední lístky sehnat i na kase v místě konání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY