Goldfish si skvěle poradili s coverem "Heart Shaped Box" od Nirvany

22.10.2015 11:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pokud alespoň trošku fandíte taneční scéně a EDM, určitě už jste slyšeli o Goldfish. Toto duo jedinečným způsobem kombinuje elektronickou hudbu s prvky elektro jazzu a živými nástroji, díky kterým jsou jejich živá vystoupení pokaždé obrovským zážitkem.

Duo z Kapského města, které tvoří Dominic Peters a David Poole, již brzy vydá další z řady svých kompilací, na kterou samozřejmě zařadí i něco málo ze své produkce. Pro svůj nejnovější počin sáhli pánové po jedné z velkých klasik devadesátých let, songu "Heart Shaped Box", který byl jedním z posledních hitů legendární Nirvany.

Nová verze se hudebně pohybuje někde na hranici EDM a velmi populárního tropical house, tudíž má rozhodně potenciál zavítat i do rádiového éteru. Pánové nejsou žádní velcí zpěváci, do studia si tak pro nazpívání vokálů pozvali osmnáctiletou jihoafrickou zpěvačku Julii Church, jejíž nakřáplý hlas do písně naprosto ideálně sedí. Tudíž při trošce dobré vůle by mohlo jít opravdu o jejich první velký komerční hit.

Mimochodem, pokud byste chtěli Goldfish vidět naživo, máte možnost, a to již za několik desítek hodin. V pátek 23. října se duo představí v brněnské Flédě, o den později zahrají v pražském Paláci Akropolis. Vstupenky na oba koncerty seženete v síti Ticketpro za 320 Kč, na místě zaplatíte o sto korun víc.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY