Elton John se chystá na báječnou bláznivou noc

30.10.2015 11:11 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco mladé hvězdy v poslední době někdy ohlašují nové desky sotva měsíc před jejich vydáním, Elton John je bard ze staré školy, a tak nám dal s dostatečným předstihem vědět, že jeho nové album nazvané "Wonderful Crazy Night" vyjde 5. února 2016. Alespoň se jeho fandové mohou těšit. Pořádně dlouho.

Elton John - Wonderful Crazy Night
© facebook interpreta
V každém případě už z chystané nahrávky můžeme ochutnat první singl, jímž se stala country ovlivněná rychlejší píseň "Looking Up", kterou si můžete pustit pod článkem. Na nové kolekci se jako producent opět podílel T-Bone Burnett, který dohlížel už na minulé dvě Eltonovy desky "The Union" roku 2010 a o tři roky mladší "The Diving Board". Druhá jmenovaná si u nás v recenzi dokonce vysloužila absolutní hodnocení, takže u chystané novinky je určitě se na co těšit. O texty se už tradičně postaral jeho dlouholetý spolupracovník Bernie Taupin.

Tracklist nové desky Eltona Johna bude následující: Wonderful Crazy Night, In The Name Of You, Claw Hammer, Blue Wonderful, I’ve Got 2 Wings, A Good Heart, Looking Up, Guilty Pleasure, Tambourine, The Open Chord.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY