Ellie Goulding je v "Something In The Way You Move" neskutečně hitová

15.10.2015 09:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nové album zpěvačky Ellie Goulding patří k jednomu z podzimních pilířů labelu Universal Music, a tak je jasné, že v rámci propagace musí být fanoušci pravidelně masírováni. Ti hudební posun jejich oblíbené interpretky vnímají zatím spíše s rozpaky - někteří jí vyčítají ztrátu hudební originality, kterou předvedla minimálně na debutovém albu "Lights", jiní jsou s intenzivním producentským propojením s Maxem Martinem a Gregem Kurstinem velmi spokojeni.

Jednoznačně lze ale konstatovat, že pilotní singl "On My Mind" z nadcházející desky "Delirium" zatím žádnou velkou díru do světa neudělal (prozatím nejlépe páté místo v Anglii a dvaadvacáté v americké Billboard Hot 100). Možná proto Ellie neotálí a po velmi krátké době představuje další novou píseň, do jejíhož lyric videa byli zapojeni i vybraní fanoušci.

Song "Something In The Way You Move" se pohybuje někde na hranici popu a dance songu, za což Ellie může poděkovat skvělé produkci již zmiňovaného Grega Kurstina, který píseň s Ellie napsal. Chytlavý refrén a příjemná melodie si vás podmaní již po pár sekundách a pokud nejste z kamene, určitě dáte velmi rychle volume doprava. Ano, přesně takhle by měl vypadat pilotní singl k nové desce!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY