Kryštof už má v halách téměř vyprodáno, slibuje jedinečný zážitek

12.10.2015 08:09 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Kapela Kryštof finišuje s přípravami halového turné k albu "Srdcebeat", které začne již za dva týdny. Osm podzimních koncertů v pěti tuzemských městech je z valné části vyprodáno, fanoušci už si rozebrali na osmdesát tisíc vstupenek. Turné slibuje unikátní audiovizuální zážitek. "Zájem o turné nás nesmírně těší. Oba koncerty v Brně jsou vyprodané, do Liberce a Pardubic zbývají jen desítky vstupenek. V Ostravě a Praze čekáme vyprodání druhých koncertů během čtrnácti dní," vypočítává Richard Krajčo, zpěvák Kryštof.

Na turné kapela připravuje scénu srovnatelnou s největšími zahraničními hvězdami. Na pódiu bude přes tři sta světel a vizuálních efektů, které vynáší motorový systém o nosnosti šedesát tun. "Minulým turné k desce 'Inzerát' jsme si laťku nastavili hodně vysoko a nyní chceme sami sebe překonat. Fanoušci se mohou těšit na řadu překvapivých momentů, více než u Inzerát Tour. Ale zatím zůstaneme tajemní, protože dopředu prozrazovat se nemá," říká Krajčo.

Během srpna a září kapela pilovala playlist, v němž mísí nové písně se starými hity. "Bylo těžké vybírat, přece jen jsme za ty roky fungování už napsali pěknou řádku oblíbených hitů," říká Krajčo, který se ujal režie celé show, takže přes půl roku dohlížel i na vznik výpravných LED projekcí. O ozvučení Srdcebeat Tour se postará nejnovější zvukový systém Adamson Energia, speciálně dovezený ze zahraničí, kde na něj hrají interpreti jako Imagine Dragons nebo Pharell Williams. Kryštof chce fanouškům nabídnout ten nejlepší koncertní zážitek, takže dbá i na detaily. Technické fajnšmekry by mohlo zajímat, že kapela bude na turné používat špičkové mikrofony BayerDynamic či nejnovější osvětlovací technologii Robe BMFL. Celé turné zajišťuje firma ZL Production.

Kryštof Srdcebeat Tour začne 19. a 20. října v Ostravě, 23. a 24. října Kryštof zavítá do Brna, v Praze se kapela představí 27. a 28. října v O2 Areně. Poslední říjnový den se dočká Liberec. Srdcebeat Tour vyvrcholí 3. listopadu v Pardubicích.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY