Beach House letos nahráli ještě jednu studiovou desku. Vyjde už příští týden

11.10.2015 14:21 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Už máte za sebou poslech desky "Depression Cherry", kterou si 28. srpna popáté doplnili svou diskografii Beach House? Pokud ne, tak potom byste to měli rychle napravit. Už 16. října ji totiž bude následovat další studiová nahrávka!

Beach House - Thank Your Lucky Stars
© facebook interpreta
Překvapivou zprávu oznámilo baltimorské duo na svém Twitteru. Zde také muzikanti vyvrátili, že by "Thank Your Lucky Stars", jak se bude novinka jmenovat, měla být pouze přídavkem k "Depression Cherry" nebo jejím b-side.

"Album bylo nahráváno ve stejném čase jako 'Depression Cherry', ale je velmi odlišné. Všechny jeho songy byly napsány až po 'Depression Cherry'. Během skládání jsme si uvědomili, že ho nechceme vydat tradičním způsobem," vysvětluje dále kapela, proč namísto klasické několikaleté odmlky vydává novou desku hned dva měsíce od té předcházející.

Známe už také její tracklist a posluchači se můžou těšit na následující devítku skladeb: Majorette, She's So Lovely, All Your Yeahs, One Thing, Common Girl, The Traveller, Elegy To The Void, Rough Song, Somewhere Tonight.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY