Legendární Black Sabbath ohlásili úplně poslední turné. Zahrají ještě jednou i v Praze

30.09.2015 11:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Legendární britská heavymetalová kapela Black Sabbath jen před pár hodinami ohlásila úplně poslední turné. Během něj v červnu příštího roku zavítá naposledy i do Prahy.

I když už to nevypadalo, v roce 2013 se Black Sabbath vrátili téměř v kompletní sestavě a vydali i komerčně úspěšné album "13", které následně doprovodilo i velké světové turné, během kterého skupina zavítala zhruba před dvěma lety i do České republiky. Úspěch comebacku trojice Ozzy Osbourne, Tony Iommi a Geezer Butler zpečetila poté i vydaným živákem.

V příštím roce se Black Sabbath vydají na definitivně poslední evropské turné se symbolickým názvem "The End", které odstartují první červnový den v Budapešti. Celkem bude čítat čtrnáct zastávek a očekává se, že svou dosud nejúžasnější produkcí překoná všechny předešlé koncertní série.

Pražská zastávka je ohlášena na 30. června 2016, kdy legenda zahraje v O2 areně. Vstupenky v cenových relacích 1 390 - 2 190 Kč bude možné koupit v síti Ticketportal od pátého říjnového dne. Členové klubu Live Nation tak budou moci učinit již od 1. října, a to úderem 9. hodiny dopoledne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY