Rammstein míří s novým dokumentem i na plátna kin

22.09.2015 17:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jak jsme již informovali, v pátek 25. září vyjde doposud nejrozsáhlejší dokument o německé kapele Rammstein, který na formátu DVD a Blu-ray s názvem "Rammstein in Amerika" doplní i záznam pět let starého koncertu z Madison Square Garden. V jejich domovské zemi bude tato událost propojena s uvedením dokumentu a koncertu v kinech.

Čtyřiatřicet vybraných sálů ve třiceti německých městech bude dokument "Rammstein in Amerika" promítat již den před jeho oficiálním vydáním a následně proběhne i exkluzivní předprodej těchto audiovizuálních nosičů. Vstupenky na tyto projekce bylo možné nejen zakoupit, ale v případě Berlína i získat zdarma přes oficiální fanklub kapely.

A právě v Berlíně bude sláva největší. V tamějším kině International totiž bude přítomna i samotná skupina a dojde i na setkání s fanoušky. Pokud se tento čtvrtek (24. září) tedy budete pohybovat v Berlíně, můžete od 17:30 hod. zaběhnout do zmiňovaného kina na autogramiádu, na kterou si kapela rezervuje celých devadesát minut. Následně bude zahájen i předprodej zmiňovaných nosičů a od 20 hodin slavnostní projekce se všemi členy kapely Rammstein.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY