James Morrison se vrátí s novým albem koncem října

23.09.2015 11:23 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

O britském zpěvákovi a kytaristovi Jamesi Morrisonovi nebylo dobré čtyři roky slyšet. Naposledy se fanouškům připomněl v roce 2011 albem "The Awakening", následně se ale stáhl do ústraní. Nyní je konečně zpět.

James Morrison - Higher Than Here
© facebook interpreta
Na předposlední říjnový den James naplánoval vydání čtvrté studiovky, kterou nazval "Higher Than Here". Novinka přinese v základní verzi dvanáct písní, její deluxe formát další tři bonusové songy. Jak sám zpěvák uvádí v tiskové zprávě, jde o jeho doposud nejosobnější desku, v písních totiž popisuje v první řadě bolest a problémy, které poslední léta provázely jeho osobní život.

James Morrison, který svých dosavadních desek prodal na tři a půl miliónů kusů, album ohlašuje singlem "Demons", ke kterému před pár týdny představil klip. Pokud jste ještě neměli tu čest ho vidět, můžete tak učinit pod tímto článkem.

Pro úplnost dodejme ještě kompletní tracklist: Demons, Stay Like This, Heaven To A Fool, Right Here, Reach Out, We Can, Too Late For Lullabies, Something Right, Easy Love, I Need You Tonight, Just Like A Child, Higher Than Here + deluxe bonus tracks: Shadow Of A Dream, Naked With You, Lonely People (Radio Edit).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY