Ellie Goulding nabízí v "On My Mind" glamour, recesi i koně v kasinu

21.09.2015 19:24 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding propagaci nadcházející desky "Delirium" bere pěkně od podlahy. Jeden den představila pilotní singl svojí třetí studiovky a zároveň prozradila o albu všechny podrobnosti, druhý den všechny šokovala informací o velkém evropském turné, během kterého zavítá i do Prahy. O víkendu Ellie odehrála koncert v Londýně, jeden den si vydechla a s promem pokračuje i v tomto týdnu.

Pilotní singl "On My Mind", který fandové přijali se smíšenými reakcemi, byl pár dní k poslechu exkluzivně na Spotify. Nyní už se prohání i českým rádiovým éterem a hlavně k němu zpěvačka představila nákladný vizuál, který zajela natočit do Las Vegas. Režie se ujal uznávaný Emil Nava, který má na svém kontě i hodně povedené klipy pro Eda Sheerana, Calvina Harrise nebo Jennifer Lopez.

Ellie je v novém videu, ve kterém se ukáže mimochodem i téměř nahá, za odkopnutou partnerku bohatého majitele kasina, který se k ní nezachoval zrovna v rukavičkách. Zpěvačka se tak rozhodne pro odplatu a s pomocí parťačky se pokusí jeho kasino vykrást. Zda se jí to povede a jaký dopravní prostředek pro svou loupež použije, uvidíte níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY