Foxes hledá v "Better Love" lepší vztah. A možná i management

20.09.2015 08:57 - Daniel Košťál | foto: facebook interpreta

Mladá anglická zpěvačka Foxes je po kratičké pauze zpět s novým singlem a k němu i videem, jimiž připomíná připravované druhé album. Rytmická "Better Love" navazuje na započaté retrospektivní vyprávění o rozpadajícím se vztahu z předchozích "Body Talk" a "Feet Don’t Fail Me Now". Jednoduchý klip se drží předměstských kulis, ale je tentokrát víceméně zastíněn údernou skladbou, jejíž polosyntetická produkce místy připomíná halcyonovou Ellie Goulding.

Chystané album "All I Need" se mělo na pultech původně objevit již počátkem října. Bez jakéhokoli oficiálního vyjádření (nejspíše kvůli nepříliš lichotivému umístění pilotního singlu v žebříčcích) bylo však datum vydání posunuto až na 5. února 2016. Momentálně tak k dispozici dostáváme pouze třetí song a tracklist desky. Podobné problémy mělo už debutové "Glorious", ze kterého se nakonec vyklubala skvělá nahrávka, takže se je určitě stále na co těšit.

Tracklist nyní až únorové desky bude následující: Rise Up (Intro), Better Love, Body Talk, Cruel, If You Leave Me Now, Amazing, Devil Side, Feet Don’t Fail Me Now, Wicked Love, Scar, Money, On My Way.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY