Ellie Goulding ohlásila evropské turné, koncem ledna zavítá i do Prahy

18.09.2015 10:00 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Kolem zpěvačky Ellie Goulding je poslední dny opět velmi živo. Nejprve zpěvačka proflákla informace o novém singlu, poté se k nim nabalilo zveřejnění kompletních informací o nové desce "Delirium" a jen den poté Ellie ohlašuje i velké evropské turné, během kterého zavítá opět i do Prahy.

Už před více než dvěma lety ve vyprodaném SaSaZu nikdo nepochyboval, že se rodí opravdová hvězda. Od té doby ale její popularita rapidně vzrostla, a tak není divu, že si Ellie při nadcházející návštěvě Prahy troufne na naši největší halu - v rámci ohlášeného turné zavítá 30. ledna 2016 do pražské O2 areny.

Vstupenky v cenovém rozpětí 990 - 1 390 Kč budou v síti Ticketportal ke koupi od 25. září, kdy jejich prodej začne úderem desáté hodiny dopolední. Členové klubu Live Nation budou mít opět velkou výhodu, ti si je budou moci pořídit už o den dříve, kdy jejich prodej začne již v 9 hodin ráno.

Připomeňme, že Ellie Goulding doposud vydala dvě úspěšná alba, ze kterých vzešla zhruba desítka hitů. I to stačilo k tomu, aby byla komerčně jednou z nejúspěšnějších britských zpěvaček poslední dekády, neb do tohoto okamžiku má na svém kontě na dvacet miliónů prodaných desek a singlů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY