The Prodigy se vrátí do České republiky. Vstupenky pomalu mizí

18.09.2015 08:41 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

The Prodigy překvapivě zahrají v České republice letos podruhé. Po roli hlavních hvězd letního festivalu Trutnoff Open Air se 16. listopadu vrátí do prostor Fora Karlín v Praze. Vrátí se nejen kapela, ale i pořadatelé, kteří si se skupinou zřejmě padli do noty, a koncert se tak uskuteční pod názvem "Trutnoff In Prague" k příležitosti oslavy nedožitých osmdesátých narozenin Václava Havla, který je oficiálním náčelníkem trutnovského festivalu.

Britové si tak poprvé vyzkouší nové prostory karlínského Fora, kde pražskému publiku představí svou dost možná poslední plnohodnotnou řadovou desku "The Day Is My Enemy", které se dostalo nejen u nás na musicserveru velmi dobrého hodnocení. Fanoušci tak mohou naživo ochutnat skvělé kusy z novinky jako "Nasty", "Wild Frontier", titulní "The Day Is My Enemy" či ověřené hity jako "Firestarter", "Breathe" a "Omen", na které při své zastávce u nás jistě nezapomenou.

Koncert začíná v osm hodin a lístky jsou k dispozici v síti Eventim za 1 200 Kč včetně poplatků. Ve speciální edici jsou k zakoupení i na stránkách festivalu Trutnoff.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY