Jean Michel Jarre prozradil o albu "Electronica 1 (The Time Machine)" úplně vše

17.09.2015 14:17 - Jaromír Koc | foto: Jean Michel Jarre

Již před měsíci jsme přinesli informaci o tom, že elektronický pionýr Jean Michel Jarre připravuje nové album. Od té doby tento Francouz představil několik ukázek a odtajnil i pár hostujících umělců, před pár dny ale konečně prozradil o svém nadcházejícím albu úplně vše, včetně seznamu všech fyzických formátů.

Jean Michel Jarre - Electronica 1 (The Time Machine
© facebook interpreta
Deska s názvem "Electronica 1 (The Time Machine)" vyjde šestnáctý říjnový den. Obsahovat bude celkem šestnáct písní, které Jean Michel vytvořil s patnácti různými kolegy, projekty či kapelami z hudební branže. Kromě již dříve zveřejněných jmen (3D z Massive Attack, Vince Clarke, M83 nebo Tangerine Dream) se na tvorbě desky podílel například i Moby, duo Air, Pete Townshend z legendárních The Who nebo čínský pianista Lang Lang.

Jeanova novinka bude mít několik formátů. Základní bude CD a dvojvinyl. K objednání jsou už ale i dva speciální boxy, za které si ale pěkně připlatíte. První, označený jako fan box, kombinuje CD a vinylovou verzi, kterou v krásném balení doplňuje kolekce fotografií, pár dalších překvapení a hlavně přístup ke stažení speciálního audiomateriálu.

Ten nejdražší box, jenž je limitován počtem tisíce kusů, je zahalen do zlaté barvy, ve které je vyhotoven celý obsah. Tedy album na CD, vinyly, krásné USB s neuveřejněnými remixy nových písní, sada fotografií, plakáty a samozřejmě je každý kus od francouzského hudebníka zlatavým fixem podepsán a ručně očíslován. Přesný obsah boxu najdete zde.

Dodejme ještě kompletní tracklist. Deska "Electronica 1 (The Time Machine)" bude obsahovat tyto skladby: The Time Machine (ft. Boys Noize), Glory (ft. M83), Close Your Eyes (ft. Air), Automatic, Pt. 1 (ft. Vince Clarke), Automatic, Pt. 2 (ft. Vince Clarke), If..! (ft. Little Boots), Immortals (ft. Fuck Buttons), Suns Have Gone (ft. Moby), Conquistador (ft. Gesaffelstein), Travelator, Pt. 2 (ft. Pete Townshend), Zero Gravity (ft. Tangerine Dream), Rely On Me (ft. Laurie Anderson), Stardust (ft. Armin van Buuren), Watching You (ft. 3D from Massive Attack), A Question Of Blood (ft. John Carpenter), The Train & The River (ft. Lang Lang).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY