Nové album bývalých All Saints inspiroval Liam Gallagher

17.07.2002 10:56 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Nicole Appleton
© facebook interpreta
Po rozpadu úspěšné dívčí formace All Saints se světem protřelejší polovina skupiny, sestry Nicole a Natalie Appleton, rozhodla pokračovat bez svých kolegyň Melanie Blatt a Shaznay Lewis. Pod názvem Appleton tak uvedou na začátku září na světlo světa nový singl "Fantasy", za nímž bude v listopadu následovat album "Aloud".

Obě sestry si velice pochvalují morální podporu, které se jim při nahrávání dostalo od jejich životních partnerů. Nicole Appleton dokonce prohlásila, že její život s rockerem Liamem Gallagherem ze skupiny Oasis novou desku inspiroval. "Jediná rada, kterou mi Liam dal byla, abych nosila hlavu pěkně zpříma, protože se za naše nové album nemusím vůbec stydět a pokud bude někdo říkat něco jiného, mám se na něj vykašlat", dodala s úsměvem zpěvačka. Oporou byl při nahrávání prý i manžel Natalie - Liam Howlett ze sdružení Prodigy, přesto se ani jeden ze slavných hudebníků na albu "Aloud" nepodílel.

Na to, jaká novinková deska opravdu bude, si tedy budeme muset ještě chvíli počkat, ale už teď je jisté, že na podzim vyjde také nová kniha obou sester nazvaná "Togeteher", která by měla osvětlit důvody rozpadu All Saints a zároveň působit jako průvodce světem hudebního showbussinesu.

Tracklist alba "Aloud":
Fantasy, MWA (Mystic Wisdom of the Ancients), Long Long Road, Ring-A-Ding-Ding, The Day Before, Don’t Worry, All Grown Up, Hallelujah, Waiting For Your Love, Supernaturally, 5am.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY