Třinácté studiové album Bryana Adamse vyjde v polovině října

08.09.2015 12:57 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Hudební vydavatelství si jsou moc dobře vědoma, že nejdůležitější je pro ně podzimní a následně hlavně předvánoční trh. Proto své interprety tak trochu tlačí k tomu, aby právě v tomto období vydávali nové tituly. Jedním z těch, kteří se letos na podzim taktéž připomene svým fandům, je Bryan Adams.

V jeho případě je to vcelku překvapení, protože kanadský dřevorubec svoji předchozí desku vydal teprve loni v září. I tak dokázal za tak krátkou dobu dát do kupy materiál pro své v pořadí již třinácté studiové album, které vydá šestnáctý říjnový den pod názvem "Get Up!".

Jeho novinka bude k mání hned ve třech fyzických verzích. Ta základní, která bude na jednom disku, přinese devět nových písní a k tomu čtyři akustické interpretace nových songů. Stejný tracklist bude mít i verze na vinylu. Ke koupi bude i deluxe boxset, bohužel ten nenabídne nic moc zajímavého navíc. Bude totiž obsahovat taktéž třináct songů, ty ale budou rozděleny na dva disky. Jedinými bonusy tak bude audio interview, které bude k poslechu na druhém CD, rozsáhlejší booklet se sadou fotografií, jejichž autorem je sám zpěvák, a samozřejmě i hezčí balení.

O tom, že Adams je i skvělý fotograf, se ví již řadu let, ale v poslední době se vrhnul i na natáčení klipu. Sám sobě totiž před časem natočil video k písni "You Belong To Me", která byla z nové desky zvolena za pilotní singl. Pokud jste černobílé video ještě neměli možnost vidět, napravit to můžete pod článkem. Zároveň byste měli nastražit i své uši, v těchto dnech je do evropských rádií totiž nasazena i další singlová ochutnávka, kterou je song "Brand New Day". I k němu se velmi brzy dočkáme klipu.

Pro úplnost ještě dodejme kompletní tracklist: You Belong To Me, Go Down Rockin', We Did It All, That's Rock And Roll, Don't Even Try, Do What Ya Gotta Do, Thunderbolt, Yesterday Was Just A Dream, Brand New Day, Don't Even Try (Acoustic), We Did It All (Acoustic), You Belong To Me (Acoustic), Brand New Day (Acoustic).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY