Garbage se vracejí se šestou studiovkou "Strange Little Birds"

10.03.2016 17:39 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Kapela Garbage je už na scéně přes dvě dekády, ale s deskami to rozhodně nijak nepřehání. Letos se pod názvem "Strange Little Birds" dočkáme teprve šesté v jejich diskografii. Těšit se můžeme na 10. června, kdy má novinka stanoveno oficiální datum vydání.

Garbage - Strange Little Birds
© facebook interpreta
Dosud poslední řadovou nahrávkou bylo album "Not Your Kind of People" z roku 2012. Na novince se kapela opět podílela v sestavě Shirley Manson, Steve Marker, Duke Erikson a Butch Vig, přičemž si ji vydají sami na svém vlastním labelu STUNVOLUME. Podle frontmanky se nová kolekce zvukově vrací až do dob jejich debutu, který minulý rok připomněli reedicí i koncerty, což určitě potěší naprostou většinu jejich fanoušků.

Formace přes léto vyrazí i na koncertní štace, které se odehrají hlavně na festivalech. Nejblíže Česku budou muzikanti třeba na festivalu Rockavaria v Mnichově (28. května) nebo na Nova Rock Festivalu v rakouském Nickelsdorfu (10. června). Koncerty by však do jejich itineráře měly stále přibývat, takže se třeba ukáží na více českým fanouškům bližších místech.

Tracklist "Strange Little Birds" bude následující: Sometimes, Empty, Blackout, If I Lost You, Night Drive Loneliness, Even Though Our Love Is Doomed, Magnetized, We Never Tell, So We Can Stay Alive, Teaching Little Fingers To Play, Amends.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY